GRATIS e-BOK

Om boken jag skrivit

Jag har under våren skrivit en bok med titeln Jag INVESTERAR, alltså kommer jag bli FRI och undertiteln  En bok om AKTIEUTDELNINGAR, hur du blir DIN EGEN OBEROENDE PRIVATEKONOMISKA RÅDGIVARE samt hur du får PENGAR ATT VÄXA LÅNGSIKTIGT. Boken kommer jag lägga ut gratis här på bloggen som en bokföljetong. Boken kommer alltså vara möjlig för dig att läsa när och var du vill, alltså som en e-bok. 

På denna sida kommer bokens innehållsförteckning framgå samt finnas länkar till de olika kapitlen i takt med att de läggs upp. Hoppas att du finner denna gratis e-bok givande. Genom att klicka på respektive rubrik nedan kommer ni till första inlägget med text från det specifika kapitlet. Inlägg med text från boken läggs upp på bloggen löpande, vilket gör att denna sida uppdateras löpande med nya länkar. 
-->

Bokens innehållsförteckning ser ut enligt följande:DEL 1


DEL 2


DEL 3


DEL 4


DEL 5


DEL 6Jag hoppas att innehållet verkar intressant! I det sista inlägget, innan själva boken kommer börja göras gratis tillgänglig här på bloggen. följer en beskrivning om strukturen på inläggen som har med e-boken att göra, för att du som läsare enkelt ska kunna orientera dig. 

3 kommentarer:

 1. Verkar bra!
  Men finns den som nedladdningsbar e-bok, för exempel ipad, .epub

  SvaraRadera
 2. Finns det en fysisk bok att köpa? Eller utskrifter som jag är beredd att betala för. Kontakta erik.forslund@glocalnet.net

  SvaraRadera
 3. Bättre boktitel: INVESTERA dig FRI

  SvaraRadera