onsdag 16 april 2014

100 000 sidvisningar och gratis E-bok

Tänkte bara kort uppmärksamma att min blogg för ett tag sedan nådde upp i 100 000 sidvisningar - tack alla besökare för det!

Jag har inte varit aktiv på bloggen på flera månader, men det är kul att se att en del läsare dagligen hittar hit iaf! Jag har sett att det kommit en hel del nya bloggar inom området aktier och investering, vilket känns riktigt kul! Det är även trevligt att det kommit två bra poddar på området i form av Sparpodden och Börspodden, vilka jag gärna lyssnar på.  

För personer som inte har besökt denna blogg innan kan jag tipsa om den "e-bok" jag har skrivit och publicerat som en bloggföljetång här på bloggen. Du kommer till den genom att klicka på rubriken "GRATIS e-BOK" i rubrikraden ovan alternativt genom att klicka på bilden till höger under rubriken "GRATIS e-BOK". Tanken med boken är att visa vad som är möjligt att uppnå på lång sikt genom att investera i aktier med utdelningstillväxt och värdet av att inte belasta sina investeringar med höga kostnader. Jag har bland annat hämtat inspiration från böcker som Så här kan alla svenskar bli miljonärer, The Richest Man in Babylon och Vägen till din första miljon - alla kan bygga en egen pengamaskin

/Oberoende Privatekonomisk Rådgivning
2 kommentarer:

 1. Jag får passa på att tacka för den information du har puplicerat i din blogg och i e-boken. Mitt intresse för aktier började hösten 2012 och det var med spänning jag följde varje tilläg som gjordes i din blogg. Jag har förmedlat vidare en länk till din blogg för att få andra att "vakna upp" och inse att det inte behöver vara så krångligt.

  Idag har jag jobbat ihop en portfölj med stabila bolag med fokus på utdelningstillväxt och att få njuta av utdelningssäsongen som har börjat ta fart är en härlig känsla. Målet i år är att landa på ca 50k i utdelning och det ska bli spännande att se när snöbollen börjar växa till sig...

  Kommer du att vara mer aktiv i bloggandet, eller har du lagt den biten på hyllan?


  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra att du har uppskattat det jag har publicerat på bloggen och även fått andra att intressera sig för långsiktig aktieinvestering i bolag med stabil utdelningstillväxt! Det låter som att du har hunnit bygga upp en stor utdelningsmaskin som kommer kunna växa sig ännu större med tiden, lycka till!

   Har inga tankar i nuläget på att bli mer aktiv med bloggandet.

   Radera