lördag 27 juli 2013

Jag INVESTERAR, alltså kommer jag bli FRI, Del 58, (Avslutning)

(Detta inlägg hör till bokföljetongen på min blogg, genom vilken jag gratis publicerar min bok som jag har skrivit under våren)Avslutning

Det var det hela! Nu har jag delat med mig av mina tankar för hur alla kan göra så mycket mer när det gäller sin privatekonomi och säkerligen har du fått en del tankeställare och insett värdet av att ändra ditt tankesätt när det gäller långsiktiga aktieinvesteringar och sättet att hantera dina pengar på. Jag kommer med glädje se fram emot vad de kommande decennierna har att erbjuda mig som aktieägare och människa här på planeten jorden. Mina utdelningar har hittills endast kommit i små storlekar, men jag har god tid på mig att bygga upp en stor utdelningsmaskin som årligen genererar mer och mer utdelning. Jag, liksom vem som helst, kan uppnå friheten genom att sätta upp rimliga mål, följa dem samt fatta mina egna investeringsbeslut!

Lycka till med din privatekonomiska förändring och njut av pengarna som kommer strömma in från din utdelningsmaskin när du påbörjat byggandet. Glädjen av att se pengar komma till en utan att man behöver offra sin tid är kanske den bästa formen av belöning man kan få, framförallt med tanke på att man har satt upp ett mål, arbetat fram en plan samt beslutat sig för att nå dit. Endast då kommer man kunna uppnå sina mål, det är du själv som avgör hur ditt liv ska se ut i framtiden!

Både kostnader och inkomster går bevisligen att förändra, vilka båda kan förändras för att förkorta avståndet till friheten rejält. Börja söka upp information om aktier på de hemsidor och aktielistor jag nämnt och kom igång med ditt långsiktiga investerande, helt fritt från förvaltningsavgifter!


Ännu en gång, Lycka till med byggandet av din egen utdelningsmaskin och din resa mot friheten! 

5 kommentarer:

 1. hej!

  jag är mycket imponerad av din e-bok. innehållet är mycket tänkvärt och det är välskrivet. har du planera på att försöka få boken publicerad?

  om du har möjlighet att lägga ut hela boken som pdf vore det också uppskattat så kan man läsa den off-line i sin helhet.

  bra jobbat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du gillar e-boken och tycker att den är intressant! Har funderat lite på det, men nu kanske det blir svårt med tanke på att den finns ute för allmänheten, om än i blogginläggs-format.

   Det är mycket möjligt att jag inom kort lägger upp den som en pdf-fil nu när jag lagt upp hela innehållet, håll utkik!

   /InvesteraMigFri

   Radera
 2. Tusen tack för en mycket trevlig och givande bok! Håller precis på att börja bygga familjens pengamaskin och din bok och blogg har varit en av mina främsta källor till inspiration.

  Jag har visat några av dina inlägg för sambon och efter några av dina exempel och uträkningar har hon också kommit in i tänket.

  Så, stort tack för tiden och arbetet du bjudit oss på. Jag håller med ovanstående och tycker att det vore trevligt med boken som helhet i en fil. Och det skulle glädja mig om du på något sätt skulle få ersättning för ditt arbete, om du väljer att på något sätt publicera boken!

  Jerry

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att min bok och blogg uppskattas och ger inspiration! Lycka till med byggandet av er utdelningsmaskin.

   Jag får se lite vad jag kommer fram till angående bokens framtid. Men mycket möjligt som sagt att den läggs ut i sin helhet i form av en pdf-fil.

   /InvesteraMigFri

   Radera
 3. Hej!

  Tack för en inspirerande blogg! Jag tänker och tycker på många sätt precis som du, vilket har resulterat i min första bok som heter "Framgångsbibeln - tid, energi, karriär, pengar". Kika gärna på www.framgangsbibeln.se för mer info. Med hopp om inspirerande läsning!

  /Joel

  SvaraRadera